STATISZTIKA
Linkpark oldalak statisztikája:
  • Oldal: 4821 db
  • Doboz: 79683 db
  • Link: 1275312 db
  • Készülő oldalak: 70 db

LinkPark Partnerprogram

Ha Ön linket ajánlott és még jobban szeretné népszerűsíteni honlapját, helyezze el a linkoldalak alján található partnerlogó kódjának valamelyikét a weboldalán. A két logó között csupán annyi a különbség, hogy az első a Linkpark címoldalára linkel, a második pedig az adott linkoldalra.

Cserébe egy megkülönböztetett PARTNER logót helyez el a rendszerünk az Ön linkje előtt a LinkParkban. Ha az Ön linkje több linkoldalon is szerepel, akkor automatikusan az összes helyen meg lesz jelölve partnerként.

A rendszer teljesen automatikus, ha Ön eltávolítja a weboldalából az általunk megadott kódot, a linkoldalról is eltűnik az Ön linkjének a partneri kiemelése.

Fontos, hogy a partnerkód kérésénél is pontosan ugyanazt az internetcímet adja meg, amelyet linkként is ajánlott, különben nem fog megjelenni a partnerlogó a linkjénél (az is számít, hogy www-vel vagy anélkül adta meg!).

Csak saját domainen üzemelő oldalakat tud a rendszer partnerként elfogadni, pl.: http://www.lhp.hu vagy http://lhp.hu, ingyenes domainen és több alkönyvtárban lévő oldalakat nem, pl.: http://gportal.hu/portal/valami/ vagy http://freeweb.hu/valami.

Szerkesztőségünk fenntartja a jogot egyes kérelmek elutasítására, amennyiben a szóban forgó internetes oldal a portálcsoportunk érdekeit sérti, illetve annak működését technikailag vagy erkölcsileg veszélyezteti.

Válaszd ki melyik logót helyezed el oldaladon
Írd ide oldalad internetcímét